Over mij

Missie Ishitech:

Omdat er vaak behoefte ontstaat aan tijdelijk personeel door ziekte, vergrijzing of onvoldoende kundig personeel is Ishitech 2 jaar geleden opgericht om bedrijven te ondersteunen door werk uit handen te nemen en hier zelfstandig invulling aan te geven. In eerste instantie op elektrotechnisch gebied maar al snel bleek er ook veel vraag binnen diverse andere vakdisciplines en sectoren.

De oprichter van Ishitech heeft binnen diverse organisaties verschillende rollen mogen vervullen. Op operationeel niveau (als coördinator en uitvoerder) en tactisch niveau (als verbinder en doener) en heeft zijn bijdrage mogen leveren om diverse (werk) processen te optimaliseren. Ook heeft hij voldoende kennis en ervaring mogen opdoen binnen de vakdisciplines: Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde en Procestechniek (utiliteiten en industrie) en is daarom breed inzetbaar binnen een technische organisatie.

 

Visie Ishitech:

Naast de huidige dienstverlening richt Ishitech zich momenteel op het verkrijgen van servicecontracten binnen technische organisaties voor beheer en onderhoud van technische installaties met eigen personeel of partners.

Daarnaast richt Ishitech zich momenteel ook op het bemiddelen van geschikt personeel naar klanten waar behoefte ontstaat aan tijdelijk of vast personeel. Dit doet Ishitech op de gehele markt in heel Nederland.

Op dit moment werkt Ishitech hard aan het verbreden van zijn netwerk om geschikt personeel te kunnen werven en staat open om samen te werken met partners. 

 

Onderstaand treft u een overzicht van behaalde diplomas.

MBO niveau 4  (MK-AEN = Middenkaderfunctionaris Automatisering- en Energietechniek)